Een ode aan de kracht van voeding, zelfheling en... bouillon.
Soms duikt er een oud, bijna vergeten voedingsmiddel opnieuw op in de schijnwerpers en met goede reden.
Bottenbouillon is er zo één. In dit bijzondere kookboek bundelen Louise Hay, internationaal bekend van Je kunt je leven helen, en Heather Dane, ‘21ste-eeuwse medicijnvrouw’, hun krachten om je mee te nemen in de wereld van deze voedzame klassieker.
Verwacht geen stoffig kookboek, maar een speelse en praktische gids vol kennis, inspiratie én meer dan 100 recepten voor bouillons, elixers, hoofdgerechten, desserts, schoonheidsremedies en zelfs cocktails. Je leert niet alleen hoe je je spijsvertering, energie en huid een boost geeft, maar ook hoe je meer vreugde op je bord (en in je leven) brengt.
Louise en Heather combineren de eeuwenoude wijsheid van traditionele voeding met moderne inzichten uit de functionele geneeskunde. Oftewel: wetenschap en soulfood in één boek.
Louise begon haar dag steevast met bottenbouillon — en gebruikte het zelfs in haar desserts. Na het lezen van dit boek begrijp je precies waarom.
Waarom via mijn link kopen?
Omdat dit boek wordt uitgegeven door een kleine, bewuste uitgever die echte, eerlijke kennis verspreidt — zonder massaproductie of marketingtrucs. Door via mijn link te bestellen, steun je niet alleen hen, maar ook mijn werk om mensen bewust te maken van hun zelfhelende vermogen. 💛
👉 Bestel het boek hier via mijn link en laat je inspireren door de kracht van bouillon, liefde en zelfheling.