Echt leven door Echt eten, Charlotte de Loo

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 15:18

Toen ik hoorde dat Charlotte de Broth Bar ging verkopen was ik heel blij voor haar. Zo'n mooi mens gun je haar dromen. Voor mijzelf was het even slikken, want ondanks mijn kieskeurigheid qua gezond eten, was de Broth Bar al jaren mijn favoriete restaurant. 
Vakanties werden zo gepland, dat er altijd een tussenstop was om heerlijk te kunnen eten. 
Zelfs voor het behalen van een super belangrijk herexamen was het mede doorslaggevend om die in Maastricht af te leggen, zodat ik het slagen kon combineren met een feestmaal. Als dát geen echte liefde en vertrouwen is ;-)
De opluchting was dus ook groot toen ik haar boek kon bestellen en zelf aan de slag kon gaan met de recepten. Ook mijn kinderen zijn er erg blij mee!
Er zijn bijzonder weinig Nederlandstalige boeken die niet politiek correcte kennis over voeding delen, dit is een must voor iedereen die de mainstream informatie doorziet en het heft in eigen handen wil nemen. 
Een échte aanrader dus wanneer je heldere informatie over echte voeding wilt lezen in combinatie met heerlijke recepten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte
een jaar geleden

Lieve Esther,
in combinatie met jouw heerlijke humor staat mijn boek hier toch een potje te shinen!
Wat een prachtige plek om te mogen staan, mijn dank is groot!
Jij bedankt voor het delen van kennis op deze website en je andere media kanalen, de laatste woorden van Weston A. Price waren niet voor niets: "Teach, teach, teach".
Dus dat blijven we doen: informeren en de weg wijzen, en als mijn boek daar een bijdrage aan mag leveren is dat fantastisch.

Esther Geus
een jaar geleden

Partners in crime ;-)