Hoe geef ik orgaanvlees aan mijn gezin?

Gepubliceerd op 19 maart 2024 om 12:52

Je bent tot de ontdekking gekomen dat organen van grasgevoerde runderen enorm rijk zijn aan voedingsstoffen. De volgende stap is om voor elkaar te krijgen dat jijzelf én jouw geliefden het tot zich gaan nemen, hoe kan je dat doen?

Mijn top 3 ideeën! 

 

#1 De makkelijkste en snelste manier is om te investeren in gemak: capsules gevriesdroogde runderorganen.
Het neemt geen ruimte in in je overvolle vriezer, je hoeft niets te versnijden en je proeft er niks van, kortom, dé ideale manier! Pak 5% korting op de concurrerende prijzen met code esther5 bij Real Roots!
Neem simpelweg 1 capsule per 10 kilo lichaamsgewicht, bouw dat rustig op met 1 capsule per 3 dagen, totdat je op het gewenste aantal zit.
Denk niet meteen dat kinderen geen capsules kunnen doorslikken, die van mij konden dat beiden van zeer jonge leeftijd (1,5 jaar). Ik ken ook kindjes die op de capsules kauwen en het daarna doorslikken. Probeer dus met een open vizier dit aan te vliegen, kinderen laten ons vaak verbazen in wat ze kunnen.

#2 Verstop orgaanpoeder in drinken
Wanneer het doorslikken van capsules (nog) niet kan, doe je de inhoud simpelweg in een smoothie (of door hartige maaltijden, hieronder vind je 4 gerechten).
Of nog sneller: koop een zakje poeder, dit is een zeer voordelige optie, vooral wanneer je je 5% er bij giet ;-)

#3 Verstop vers orgaanvlees in een maaltijd.
Ik heb diverse recepten op mijn website staan waarin lever of een mix van orgaanvlees is verstopt.
Real Balls, super lekkere snack! Gehaktballetjes waarin orgaanmix verstopt zit, niemand merkt iets!
Bobotie, een zeer voedzaam Zuid Afrikaans gerecht met een zoete toon.
Bolognese saus met lever, uiteraard kan je deze verse lever vervangen voor lever, of andere organen uit capsules!
Smeerworst/paté, gemaakt van kippenlever, dit is de meest milde optie voor het eten van vers orgaanvlees. Voor een extra boost aan nutriënten kan je uiteraard 1 of meerdere capsules van andere organen toevoegen.


Wat is jouw manier? Laat het me weten via Instagram of laat een berichtje achter, ik vind het leuk om van je te leren!

Veel liefs, Esther

Ps. ik geef jou korting cadeau bij de leukste specialist op het gebied van orgaansupplementen: Real Roots
Vul esther5 in en je krijgt korting, dit combineert met de stapelkorting!

Pps. meer lezen over kinderen en supplementen? Lees dan de blog over wat ik precies een mijn kinderen geef.

Ben je op zoek naar meer info over de principes van Weston A. Price, natuurlijke supplementen, GAPS en het keto dieet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Met een achtergrond als Orthomoleculair Therapeut en een passie voor voeding, gezondheid en natuurlijke genezing kun je bij mij terecht voor exclusieve consulten! Met mijn persoonlijke ervaring in GAPS, keto, WAPF, Prometabolisch leven, paleo, raw food, vegan en vegetarisch eten kan ik je suggesties geven om keuzes te maken voor jouw lichaam.

Volg mij op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste recepten, inzichten en kortingscodes. Als lid van mijn community krijg je exclusieve toegang tot de ‘Ortho Esther’ Telegram– en Facebook-groepen, waar we samen de kracht van voeding ontdekken en tips, recepten en inspiratie delen. Mis het niet en word vandaag nog lid van de community, je bent welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.